Minden a világra és önmagára kíváncsi léleknek

PillanatPillangó utazása

PillanatPillangó utazása

Amikor eggyé válsz a világgal

2014. március 31. - tündér86
NATURA-NAP CÍMSZAVAKBAN (NÁLAM):
EGY-SÉG
SZERETET
ÖLELÉSEK
SOK JÓ  EMBER
ELŐADÁSOK
FINOM LÁGY ENERGIÁK
TIBETI HANGTÁLAS HANGTÁL-PIRAMIS
REIKI,DEEKSHA.......
hmmmm...igen-igen,az az igazi amikor két energiagyógyászos terület megél egymás mellett,egy teremben,sőt aki reikis az megy próbálni a deeksha-t.Nyitottság van,szeretet,EGY-SÉG.
1006068_666993686675093_467784090_n.jpg
Az ember oda megy-arra fordul,amerre keres,amit még nem ismer,s megismerne,vagy amit már ismer (biztonság-érzet) ,s tudja,hogy milyen finom érzés.Ilyen 3 hangtál közé becsücsülni...és bár elsőre nehezen de elengedni magunkat.
Volt egy "Spirituális Rajzolónk" is.Ceruzarajzok ezek,fénylények,(fény tarot),fényvivők,lélekportrék.Fantasztikusak! Az ember olyan kártyákkal találkozik amiket ő rajzolt belülről indíttatva s aminek erőtere van.Húztunk.Szinte Mindenki.Csoportokban gyűltünk köré.:-) Minél jobban beleláttam,annál jobban tetszett ez a Világ.
Egy lapot mutatok a sok közül.Ez lett az enyém..... és... azt hiszem,valójában is az enyém.
10154176_667026080005187_1672123354_n.jpg
BOLOND
A Bolond a Bennünk lévő ösztönös gyermeki lényünket jeleníti meg,vele született bölcsesség,játékos cinkosság,és a különleges domináns érzelmek áradnak belőle.A Bolond lapja létezésünk megjelenéséről szól,melyben benne van az ösztönösség,a csodálkozás és az újdonság,amit már tapasztaltunk valaha valamikor.
Figyelj oda a lelki állapotodra,mert nagyfokú szorongás,félelmek lehetnek úrrá rajtad és fejjel kapcsolatos problémák várhatók.Érdemes ezeket megelőzni.

és....van benne egy violinkulcs,mely a zenei kezdetet jelölheti,úgy,ahogy az Életben is tán várja az embert valami örömteli,fényekkel teli kezdet,amit talán még nem lát.Idő ezeket szépen kibontani,meglátni,megérezni.

 

Igen,megérezni,sok-sok mindent.Együtt zengeni a világgal,a szeretettel,a hangtálakkal.a kristályokkal,a reikivel,az öleléssel,a Csodával.Egységben..a többi emberrel.

Együtt zengeni megfogható formában 11 másik dobossal,énekelni,élni,az ősi magyar kultúráról és hagyományokról tanulni......megnyitni a torkot és a szívet...

és zeng:

EGGYÉ VÁLOK A VILÁGGAL

EGGYÉ VÁLOK A VILÁGGAL...

A bejegyzés trackback címe:

https://pillanatpillangok.blog.hu/api/trackback/id/tr385888183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grafogizi · http://profigrafologia.hu 2014.04.04. 23:17:14

Érdekes lehetett!
Köszi a beszámolót!
:-)
süti beállítások módosítása