Minden a világra és önmagára kíváncsi léleknek

PillanatPillangó utazása

PillanatPillangó utazása

Hogy merre is fogunk utazni..

2013. szeptember 08. - tündér86

Sokat gondolkoztam,vajon milyen nevet adjak,mivel,hogyan kezdjem meg az írást.Aztán ez a szó kattant be a csendbe: PillanatPillangó!


pillango_virag.jpg

Hogy miről lesz itt szó?Az Élet apró de mégis nagy jelentőségű és fontos pillanatairól,egy-egy élmény hangulata,egy érzés,egy szín,a világnak apró kis szeletei.

PillanatPillangó útra kell.Tán a múltból indul,ott elkalandozva kicsit..máskor a jelen perc élményében pihen meg.Aztán persze,elgondolkodhatunk a jövőn is,vajon mi lesz velünk 3-4-5-10 év múlva.Merre visz minket az élet?Hol kötünk ki?Vajon mikor már érezzük a fényfolyosót,elmondhatjuk majd,hogy pontosan úgy éltünk,ahogy szerettünk volna?

Álmok,vágyak,a múlt,a jelen és a jövő tájai.Ezek nagyrészt belső tájak.Hol egészen valóságosak,máskor teljesen a fantázia és az álom világába visznek.

PillanatPillangó pedig mesél mindenről,mindenről ami valaha élt bennem és foglalkoztatott és tán ma is él.Mesélhet persze Rólad is,Kedves Olvasó.Ez a kedves kis Pillangó mindenki szívében ott van,ott van köröttünk és soha nem hagy el.Mindent tud,Rólam,Rólad,vágyakról,érzésekről,örömről,bánatról,egységről és magányról.

Hagyd,hogy Rád szálljon és megérintsen finom szárnyaival.Ha engeded,tovább fog téged lendíteni és elvezet Önmagadhoz.Ő a Csend Pillangója.

Nem titkolt célom ezzel a bloggal feléleszteni önmagam szív-teljes,szeretetteli,érdekes,színes és kreatív oldalát,miközben kicsit kilépek a mindennapok pörgéséből,szürkeségéből,gondjaiból.Átlépek közétek.Közétek,fák,állatok,madarak,napsütés és eső és persze a szivárvány ezerszínű csúszdáján élhetem meg itt és most játékos belső-gyerek énem,azt ami néha elveszni látszik a sűrűben.Itt ebben a csendben tán előbújnak a legmélyebb kérdések,Bennem,de akár Benned is.Talán könnyebben fókuszálsz és tán a válasz is megjön.Ahogy pedig az ember ír,kilép onnan és belép ide,és ez maga adja a Csodát.Az írás terápia,a művészet pedig mindenen túlvisz!

Velem tartotok az utazáson?

Várlak Titeket Szeretettel!

rainbowcolour

süti beállítások módosítása